Biologische kippenbouillon van Kleinste Soepfabriek
Biologische kippenbouillon
Zeer langzaam getrokken bouillon van de kippen van de biologische boerderij van de familie Arkema uit Noordbroek. Tijdens het urenlang pruttelen zijn smaak en kracht vanuit het vlees en het karkas volledig door de bouillon opgenomen. Om alle smaken uit de ingrediënten te trekken hebben we 96 uur nodig. Vier. Hele. Dagen. Zo is onze bouillon het allerlekkerst. Je kunt het zo opdrinken of er iets anders lekkers van maken. Eet Smakelijk!
Over deze kippenbouillon
400 ml biologische Kippenbouillon. 4 dagen en vier nachten lang getrokken.
Geconcentreerde bouillon: goed voor 3 x 200 ml bouillon.
Bereidingsadvies:
Gebruik: deze bouillon verdunnen met een halve pot water en verwarmen. Eventueel soepgroente en/of vermicelli toevoegen.
Serveertip: de perfecte basis voor een eigengemaakte soep. Ook lekker in een risotto.
Bewaren:
Na openen gekoeld bewaren (max 7 ºC) en beperkt houdbaar.