T-bone vanaf 800 gram
T-Bone van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Een combinatie van haasbiefstuk en entrecote met een bot in het midden
Inhoud: 1000 gram
Voor andere gewichten, ga naar gewichten
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons geboren en met liefde verzorgd in de natuur.
De Dikbil koeien worden met gras, mais, bietenpulp en graan gevoerd.
Puur en eerlijk vlees, zonder toevoegingen
De Dikbil koe is geliefd vanwege de malsheid en pure volle smaak van het vlees
Het vlees is vacuüm verpakt en aansluitend diepgevroren. Het vlees wordt ambachtelijk gesneden en daardoor is het vermelde gewicht is een streefgewicht en kan licht afwijken.
Wat is een T-Bone?
De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het T-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.
Het vet en het bot van de T-bone geven tijdens de bereiding heel veel smaak af, daardoor is het vlees zeer mals. Dit mooie stuk vlees leent zich uitstekend om op de barbecue te grillen. Ook kun je het eerst aanbraden in de pan en rustig verder laten garen in de oven.
De T-bone kun je bij ons verkrijgen van 800-1100 gram.
Bereiding
- Maak de bbq aan en zorg voor een indirecte zone van rond de 130 graden. Bij een kogel barbecue kun je dit het beste doen door de kolen of briketten aan één zijde te plaatsen.
- Leg de T-bone steak op het BBQ rooster met de ossenhaas wat het kleinere gedeelte vlees is, richting de ketelwand. Deze is namelijk eerder gaar dan de entrecote en heeft hierdoor minder hitte nodig.
- Voorzie de steak van een kerntemperatuurmeter en sluit de deksel.
- Wacht nu tot de kerntemperatuur van het vlees 48 graden is.
- Haal het vlees van de barbecue en leg deze op een snijplank. Bouw nu de barbecue om voor directe hitte.
- Leg nu de T-bone steak terug op de barbecue boven het directe gedeelte en keer het vlees regelmatig tot het de kerntemperatuur heeft bereikt van 52 graden.
- Haal het vlees van de barbecue en laat deze nog even een paar minuten rusten onder aluminiumfolie.
- Nu is het tijd om de T-bone aan te snijden en te genieten van dit heerlijke stuk vlees.
Eet smakelijk!
Klanten kochten ook
- Bavette vanaf 600 gram
Bavette van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Inhoud: ca 1000 gram totaal
Voor andere gewichten ga naar 'gewichten'
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons…€ 28,50 - Tomahawk steak vanaf 1200 gram
Tomahawk Steak van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Inhoud: 1200 gram
Voor andere gewichten, ga naar gewichten
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons geboren…€ 39,25 - Picanha
Picanha van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Inhoud: 1000 gram
Voor andere gewichten, ga naar gewichten
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons geboren en met…€ 36,50 - Vleespakket Excellent 10kg Rund
Inhoud:
4 stuks hollandse biefstuk (ca. 130 gram/stuk)
4 stuks kogelbiefstuk (ca. 150 gram/stuk)
1 entrecote (ca. 275 gram/stuk)
1 ribeye (ca. 450 gram/stuk)
2 stuks rosbieflappen (ca. 150 gram/stuk)
2 stuks runderschnitzel (ca.…€ 162,50