Beefrollade (rund) 1000 gram
Biefrollade van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Heerlijk gekruid en gemaakt van de bovenbil van de koe
Inhoud: 1000 gram
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons geboren en met liefde verzorgd in de natuur.
De Dikbil koeien worden met gras, mais, bietenpulp en graan gevoerd.
Puur en eerlijk vlees, zonder toevoegingen
De Dikbil koe is geliefd vanwege de malsheid en pure volle smaak van het vlees
Het vlees is vacuüm verpakt en aansluitend diepgevroren. Het vlees wordt ambachtelijk gesneden en daardoor is het vermelde gewicht is een streefgewicht en kan licht afwijken.
Bereiding:
U kunt de rollade het braden in de juspan en tot een kerntempratuur van ca 55 graden laten komen. Of in de oven en tot 55 graden kerntempratuur laten komen. Een vleestermomenter is aan te raden.
Bereiding biefrollade:
Ingrediënten:
1 biefrollade (ongeveer 1 kg)
Zout en peper
Olijfolie
2-3 teentjes knoflook, fijngehakt
Verse kruiden (zoals tijm, rozemarijn of peterselie)
100 g spek of pancetta, in blokjes (optioneel)
1 ui, fijngehakt
1 wortel, in blokjes
1-2 stengels bleekselderij, in blokjes
150 ml runderbouillon of rode wijn
Dep de biefrollade droog met keukenpapier en bestrooi royaal met zout en peper aan de buitenkant.
Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, wortel en bleekselderij toe en bak deze tot ze zacht zijn.
Voeg de spekblokjes toe en bak ze tot ze goudbruin zijn.
Voeg de knoflook en kruiden toe en bak nog een minuutje mee. Laat het mengsel afkoelen.
Rol de biefrollade open en verdeel de vulling gelijkmatig over het vlees.
Rol de biefrollade weer op en bind deze stevig vast met keukenfolie of keukentouw.
Verhit een beetje olijfolie in een grote ovenbestendige pan op hoog vuur. Voeg de biefrollade toe en bak deze rondom bruin (ongeveer 3-4 minuten per kant).
Haal de biefrollade uit de pan en voeg de runderbouillon of rode wijn toe. Breng aan de kook en voeg de biefrollade weer toe.
Dek de pan af en laat het geheel ongeveer 1,5 tot 2 uur op laag vuur sudderen, of tot het vlees gaar en mals is.
Haal de biefrollade uit de pan en laat deze 10 minuten rusten voordat je deze snijdt.
Snijd de biefrollade in plakken en serveer met de groenten en saus uit de pan. Lekker met aardappelpuree, gekookte aardappelen of een frisse salade.
Extra Tips:
Voor extra smaak kun je een beetje mosterd of een mengsel van kruiden (zoals paprikapoeder of komijn) toevoegen aan de vulling.
Een vleesthermometer kan helpen om de kerntemperatuur te controleren; ideaal voor een perfecte garing!
Geniet van je heerlijke biefrollade!
Klanten kochten ook
- Mager rundergehakt (pond)
Mager rundergehakt van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Inhoud: ca 500 gram totaal
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons geboren en met liefde verzorgd in…€ 7,25 - Kogel biefstuk (2 st)
Kogel biefstuk van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Inhoud: 2 stuks en ca 300 gram totaal
RUNDVLEES VAN EIGEN BOERDERIJ "rechtstreeks van boer naar bord"
100% traceerbaar vlees. Bij ons geboren en met liefde…€ 11,45 - Gourmetschotel Excellent Rund (4 persoons)
Gourmetschotel rundvlees van luxe vleesras dikbil koeien van eigen boerderij
Inhoud ca 4 personen
6 Mini kogelbiefstukjes (naturel)
6 Mini kogelbiefstukjes (gemarineerd)
8 Mini biefsate op stokje
8 Mini hamburgers
6 Mini Duitse…€ 39,90